free hit counter
Панорамна снимка от планински град в България

Начин на употреба

Термини и означения:

уебсайт - източник на информация публикувана в интернет.
онлайн услуга - решение на конкретен проблем посредством комуникационните възможности на интернет.
регистрация - предоставяне на данни необходими за извършване на услуга.
1. Онлайн услуги
1.1. Представяне на информация и описания за картините.
1.2. Публикуване на галерии от картини.
1.3. Представяне на данни за картините и продуктите.
1.4. Предложения за допълнителна информация тясно свързана с темата на статията и съществото на представената информация.
2. Условия за ползване.
2.1. Употреба на информация и данни от уебсайта artescena-1.com за персонално и комерсиално ползване се позволява на граждани и жители от всички страни и народности с изключение на тези страни влизащи в списъка на санкционираните държави, като страните от Азия и Африка.
2.2. Използване на откъси и картини в други авторски произведения се позволява, когато авторското произведение се разпространява със свободен лиценз на ГНУ за документи.
2.3. Модифицирането на информацията е позволено и освобождава от задължения за разпространение със свободен лиценз на ГНУ за откъси и картини.
2.4. Представяне на информация и описания за картините.
2.5. Информацията и данните са представени от автора според техническите и аналитичните възможности на оборудването и научните постижения на автора в областта на информационните технологии.
2.6. Данните предоставени при достъп до услуга чрез регистрация се обработват според правилата описани в Декларация за поверителност.